نی‌ نی سایت

آشپزی خانگی آسان با مرغ: ۲۱ ایده خوشمزه از نی نی سایت

  • مرغ ترش گیلانی
  • جوجه کباب تابه‌ای
  • مرغ شکم پر با سبزیجات
  • خورشت مرغ با آلو
  • شنیسل مرغ
  • کتلت مرغ و سیب زمینی
  • اسپاگتی با سس مرغ
  • ساندویچ مرغ ریش ریش
  • سالاد الویه با مرغ
  • مرغ سوخاری خانگی
  • خوراک مرغ با قارچ
  • مرغ و سبزیجات بخارپز
  • ته چین مرغ
  • خورش قیمه بادمجان با مرغ
  • کباب تابه ای مرغ
  • خورشت فسنجان با مرغ
  • لازانیا با مرغ
  • پیتزا مرغ و قارچ خانگی
  • مرغ مکزیکی (فاهیتا)
  • ناگت مرغ خانگی
  • پاستا آلفردو با مرغ

این لیست شامل غذاهای متنوعی از خورشت و کباب گرفته تا غذاهای فست فودی و بین‌المللی است. سعی شده است که دستورالعمل‌های ساده و در دسترسی انتخاب شوند تا همه بتوانند به راحتی آن‌ها را در خانه تهیه کنند.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

هر کدام از این غذاها را می‌توانید با توجه به سلیقه و مواد اولیه موجود در منزل خود، کمی تغییر دهید و طعم دلخواه خود را به آن ببخشید. مهم این است که از آشپزی لذت ببرید و غذاهای خوشمزه و سالم برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید.

امیدواریم این ایده‌ها برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از آن‌ها در آشپزی‌های خود استفاده کنید. نوش جان!

آشپزی خانگی آسان با مرغ: 21 ایده و تجربه از نی نی سایت

1. مرغ سوخاری فوری با پودر سوخاری آماده

خیلی از مامان‌ها توی نی نی سایت گفتن که برای یه شام فوری و خوشمزه، مرغ سوخاری با پودر سوخاری آماده یه انتخاب عالیه. فقط کافیه مرغ رو مزه‌دار کنید، توی پودر سوخاری بغلتونید و توی روغن سرخ کنید. بعضی‌ها پیشنهاد دادن قبل از سوخاری کردن، مرغ رو توی تخم مرغ زده شده هم بزنید تا پودر سوخاری بهتر بهش بچسبه. برای طعم بهتر، می تونید به پودر سوخاری ادویه‌های دلخواهتون رو اضافه کنید. کنار سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ، یه غذای کامل و خوشمزه میشه. مراقب باشید روغن خیلی داغ نباشه که مرغ زود بسوزه. به جای سرخ کردن میتونید توی فر هم بپزید، سالم تره. پودر سوخاری پاپریکا طعم خوبی به مرغ میده.

2. خورشت مرغ و آلو با طعم ملس

خورشت مرغ و آلو یه غذای سنتی و خوشمزه است که خیلی از خانم‌ها توی نی نی سایت از دستور پختش تعریف کردن. برای طعم ملس، میتونید از آلو بخارا و آلو جنگلی با هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی رب انار به خورشت، طعمش رو فوق العاده می کنه. بعضی ها یک قاشق شکر هم اضافه می کنند تا مزه ملسش بیشتر بشه. پیاز داغ فراوون خورشت رو خوشمزه تر میکنه. مرغ رو قبل از اضافه کردن به خورشت کمی سرخ کنید. زعفران طعم و عطر بی نظیری به خورشت میده.

3. مرغ ترش شمالی با رب انار و گردو

مرغ ترش شمالی یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که توی نی نی سایت خیلی ها دنبال دستور پخت اصلش بودن. مهمترین نکته توی این غذا، بهره‌گیری از رب انار اصل و گردوی آسیاب شده ست. سبزیجات معطر محلی، طعم این غذا رو بی نظیر میکنه. بعضی ها مقدار کمی آب نارنج هم به مرغ ترش اضافه میکنند. مرغ رو باید با حرارت ملایم بپزید تا خوب جا بیفته. خوردن این غذا با کته، یه تجربه عالیه. برای خوشرنگ شدن خورشت، می تونید کمی زردچوبه اضافه کنید.

4. جوجه کباب تابه ای با طعم جوجه کبابی

جوجه کباب تابه ای یه راه حل سریع و آسون برای وقتیه که هوس جوجه کباب کردید و وقت ندارید. برای اینکه طعمش مثل جوجه کبابی بشه، حتما از پیاز و زعفران استفاده کنید. مرغ رو توی ماست و آبلیمو مزه‌دار کنید تا نرم بشه. تابه رو خیلی داغ کنید و مرغ رو با حرارت بالا سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، حرارت رو کم کنید و بذارید مرغ کامل بپزه. کره طعم خیلی خوبی به جوجه کباب میده. گوجه و فلفل دلمه ای کبابی هم کنارش سرو کنید.

5. استراگانف مرغ با قارچ و خامه

استراگانف مرغ یه غذای روسی خوشمزه است که خیلی ها توی نی نی سایت دوستش دارن. برای تهیه این غذا، مرغ و قارچ رو به صورت نواری خرد کنید. پیاز داغ رو تفت بدید و مرغ و قارچ رو بهش اضافه کنید. آرد رو تفت بدید و شیر رو کم کم بهش اضافه کنید تا سس غلیظ بشه. در آخر، خامه و جعفری خرد شده رو اضافه کنید. این غذا رو با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. اگر دوست دارید طعمش ترش بشه، کمی آبلیمو اضافه کنید.

6. شنیسل مرغ با طعم عالی

شنیسل مرغ یه غذای اتریشیه که شبیه مرغ سوخاریه اما با یه سری تفاوت ها. برای تهیه شنیسل، مرغ رو نازک برش بزنید و بین دو لایه پلاستیک بکوبید تا پهن بشه. بعد مرغ رو توی آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتونید. توی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی بشه. شنیسل رو با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد سرو کنید. برای طعم بهتر، میتونید به تخم مرغ کمی ادویه اضافه کنید. آرد سوخاری پانکو برای شنیسل خیلی خوبه.

7. مرغ شکم پر با آلو و گردو

مرغ شکم پر یه غذای مجلسی و خوشمزه است که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. برای تهیه این غذا، داخل شکم مرغ رو با آلو، گردو، پیاز داغ و سبزیجات معطر پر کنید. مرغ رو با نخ و سوزن بدوزید یا با خلال دندون محکم کنید. مرغ رو توی فر یا قابلمه بپزید. برای اینکه مرغ خشک نشه، روی اون رو با کره یا روغن چرب کنید. می تونید داخل شکم مرغ از برنج پخته هم استفاده کنید. ادویه های معطر مثل دارچین و زنجبیل طعم خوبی به مرغ میده.

8. مرغ تریاکی با سس سویا و عسل

مرغ تریاکی یه غذای آسیایی خوشمزه است که با سس سویا و عسل درست میشه. برای تهیه این غذا، مرغ رو به صورت مکعبی خرد کنید. توی یه تابه، سس سویا، عسل، زنجبیل رنده شده و سیر رنده شده رو با هم مخلوط کنید. مرغ رو به سس اضافه کنید و تفت بدید تا بپزه و سس غلیظ بشه. این غذا رو با برنج سرو کنید. می تونید به سس تریاکی کمی نشاسته ذرت اضافه کنید تا غلیظ تر بشه. برای تزیین میتونید از کنجد استفاده کنید.

9. کتلت مرغ با سیب زمینی و پیاز

کتلت مرغ یه غذای ساده و خوشمزه است که خیلی سریع آماده میشه. برای تهیه این غذا، مرغ چرخ کرده، سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، تخم مرغ و ادویه رو با هم مخلوط کنید. از مواد کتلت بردارید و توی روغن سرخ کنید. کتلت رو با نون یا برنج سرو کنید. می تونید به کتلت کمی جعفری خرد شده هم اضافه کنید. اگر مواد کتلت شل بود، کمی آرد سوخاری اضافه کنید. برای اینکه کتلت ها نسوزن، با حرارت ملایم سرخ کنید.

10. مرغ مکزیکی با فلفل و ادویه های تند

مرغ مکزیکی یه غذای تند و خوشمزه است که برای کسایی که طعم های تند رو دوست دارن عالیه. برای تهیه این غذا، مرغ رو به صورت نواری خرد کنید. توی یه تابه، پیاز، فلفل دلمه ای و سیر رو تفت بدید. مرغ رو به تابه اضافه کنید و با ادویه های تند مثل فلفل چیلی و پاپریکا تفت بدید. لوبیا چیتی و ذرت رو هم به تابه اضافه کنید. این غذا رو با نان ترتیلا سرو کنید. می تونید به مرغ مکزیکی کمی پنیر چدار رنده شده هم اضافه کنید.

11. ناگت مرغ خانگی با طعم بچه گی

ناگت مرغ خانگی یه میان وعده یا شام خوشمزه برای بچه هاست و خیلی راحت میشه درستش کرد. مرغ چرخ کرده، پیاز رنده شده (آبشو بگیرین)، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل رو خوب مخلوط کنین. به شکل ناگت فرم بدین، تو آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونین و تو روغن داغ سرخ کنین. میتونین به جای پودر سوخاری از پودر چیپس هم استفاده کنین. برای طعم بهتر، میتونین به مواد ناگت پنیر پیتزا هم اضافه کنین. ناگت ها رو با سس کچاپ و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنین. میتونین ناگت ها رو تو فر هم بپزین تا سالم تر باشن.

12. مرغ با سس پرتقال و رزماری

مرغ با سس پرتقال و رزماری یه غذای شیک و خوشمزه برای مهمونی هاست. تیکه های مرغ رو با نمک، فلفل و رزماری تازه مزه دار کنین. تو یه تابه با کمی روغن سرخ کنین تا طلایی بشن. آب پرتقال، پوست رنده شده پرتقال، عسل و سرکه بالزامیک رو مخلوط کنین و روی مرغ بریزین. بذارین سس غلیظ بشه و مرغ کاملا بپزه. این غذا رو با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنین. برای تزیین میتونین از برش های پرتقال و رزماری تازه استفاده کنین.

13. ته چین مرغ قالبی با زعفران فراوون

ته چین مرغ یه غذای اصیل ایرانیه که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. برنج رو آبکش کنین و با ماست، تخم مرغ و زعفران فراوون مخلوط کنین. تیکه های مرغ پخته شده رو با پیاز داغ و زرشک تفت بدین. کف قابلمه رو چرب کنین و یه لایه برنج، یه لایه مرغ و دوباره یه لایه برنج بریزین. روی حرارت ملایم بذارین تا ته چین طلایی بشه. برای اینکه ته چین قالبی دربیاد، از قابلمه نچسب استفاده کنین. می تونین به جای مرغ از گوشت هم استفاده کنین. زعفران زیاد، عطر و طعم فوق العاده ای به ته چین میده.

14. مرغ رژیمی بخارپز با سبزیجات

مرغ بخارپز با سبزیجات یه غذای سالم و رژیمیه که برای کسایی که به سلامتیشون اهمیت میدن عالیه. تیکه های مرغ رو با نمک، فلفل و ادویه های دلخواه مزه دار کنین. کدو، هویج، بروکلی، گل کلم و هر سبزیجاتی که دوست دارین رو خرد کنین. توی بخارپز، مرغ و سبزیجات رو با هم بذارین تا بپزن. میتونین به جای بخارپز از سبد بخارپز روی قابلمه هم استفاده کنین. برای طعم بهتر، میتونین به مرغ و سبزیجات کمی آبلیمو بزنین. این غذا رو با برنج قهوه ای یا نون سبوس دار سرو کنین.

15. بال کبابی با سس باربیکیو

بال کبابی با سس باربیکیو یه غذای خوشمزه برای دورهمی ها و پیک نیک هاست. بال ها رو با نمک، فلفل، پودر سیر و سس باربیکیو مزه دار کنین. بال ها رو روی منقل یا توی فر کباب کنین. موقع کباب کردن، بال ها رو با سس باربیکیو برس بکشین تا خوشمزه تر بشن. این غذا رو با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد سرو کنین. میتونین از قبل بال ها رو مزه دار کنین تا طعم بهتری داشته باشن. مراقب باشین بال ها نسوزن.

16. خوراک مرغ و قارچ با سیب زمینی سرخ شده

خوراک مرغ و قارچ یه غذای ساده و سریع برای شام یا ناهاره. مرغ رو به صورت تکه های کوچک خرد کنید و با پیاز و قارچ تفت دهید. به آن ادویه، نمک و فلفل اضافه کنید. کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد. سیب زمینی ها را سرخ کنید و کنار خوراک سرو کنید. برای طعم بهتر میتوانید کمی آبلیمو هم اضافه کنید. از فلفل دلمه ای خرد شده هم می‌توانید استفاده کنید.

17. پاستا با سس آلفردو و مرغ

پاستا با سس آلفردو و مرغ یک غذای ایتالیایی محبوب است. مرغ را تفت دهید و کنار بگذارید. خامه، کره، سیر، پنیر پارمزان و نمک و فلفل را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. پاستا را آبکش کنید و به سس اضافه کنید. مرغ را هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. جعفری خرد شده را برای تزئین استفاده کنید. می‌توانید از قارچ ورقه شده هم در سس استفاده کنید. این غذا را گرم سرو کنید.

18. خورشت قیمه بادمجان با مرغ

خورشت قیمه بادمجان با مرغ یک غذای ابداعی است که طعم متفاوتی دارد. مرغ را به صورت قیمه ای خرد کنید و با پیاز تفت دهید. لپه را جداگانه بپزید. رب گوجه فرنگی، ادویه ها و لیمو عمانی را اضافه کنید و تفت دهید. لپه پخته شده را اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد. بادمجان ها را سرخ کنید و در آخر به خورشت اضافه کنید. این خورشت را با برنج سرو کنید. می‌توانید در اواخر پخت کمی زعفران هم اضافه کنید.

19. رولت مرغ با اسفناج و پنیر

رولت مرغ با اسفناج و پنیر یک غذای شیک و مجلسی است. مرغ را به صورت ورقه های نازک برش بزنید. اسفناج پخته شده، پنیر خامه ای و ادویه ها را با هم مخلوط کنید. مواد را روی ورقه های مرغ پخش کنید و رول کنید. رولت ها را در فر یا تابه بپزید. این غذا را با سس دلخواه سرو کنید. می‌توانید از قارچ تفت داده شده هم در مواد میانی استفاده کنید. برای اینکه رول ها باز نشوند، با خلال دندان محکم کنید.

20. ساندویچ مرغ ریش ریش با سس مخصوص

ساندویچ مرغ ریش ریش یک ساندویچ خوشمزه و سریع است. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. مایونز، سس خردل، آبلیمو، پیازچه خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغ ریش ریش شده را با سس مخلوط کنید. مواد را داخل نان ساندویچی بریزید و سرو کنید. می‌توانید خیارشور خرد شده هم اضافه کنید. برای طعم بهتر نان را کمی تست کنید. اضافه کردن کمی کرفس خرد شده به مواد داخل ساندویچ طعم خوبی میدهد.

21. لازانیا با مرغ و قارچ

لازانیا با مرغ و قارچ یک غذای لذیذ و پرطرفدار است. مرغ و قارچ را تفت دهید. سس بشامل را آماده کنید (کره، آرد، شیر، نمک و فلفل). کف ظرف لازانیا را چرب کنید و یک لایه ورقه لازانیا، یک لایه سس بشامل، یک لایه مرغ و قارچ و پنیر پیتزا بریزید. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود. روی لایه آخر پنیر پیتزا بیشتری بریزید. لازانیا را در فر بپزید تا پنیر آب شود و طلایی شود. قبل از سرو اجازه دهید کمی خنک شود.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا