نی‌ نی سایت

خوشمزه ترین مرغی که خوردم – خلاصه تجربه های نی نی سایتی ها!




خوشمزه ترین مرغی که خوردم – خلاصه تجربه های نی نی سایتی ها!

همه ما عاشق مرغ هستیم! اما کدوم نوعش از همه خوشمزه تره؟ یه سر زدم به نی نی سایت و دیدم خانم ها کلی تجربه خوشمزه در این مورد دارن. خلاصه ای از 25 تا از خوشمزه ترین مرغ هایی که نی نی سایتی ها خوردن رو اینجا براتون آوردم:

این لیست بر اساس نظرات و تجربیات کاربرا در تاپیک های مختلف نی نی سایت جمع آوری شده و صرفا جهت ایده دادن و آشنایی با سلیقه های مختلفه.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • مرغ ترش با رب انار و گردو، به سبک شمالی!
  • مرغ شکم پر با آلو و قیسی، یه غذای مجلسی عالی.
  • مرغ سوخاری خونگی با طعم KFC، ترد و خوشمزه!
  • مرغ بریان با سس مخصوص رستورانی، آبدار و لذیذ.
  • جوجه کباب زعفرانی با طعم اصیل ایرانی.
  • مرغ پرتقالی با عطر و طعم بی نظیر پرتقال.
  • مرغ مکزیکی با فلفل و ادویه های تند.
  • مرغ کاری با شیر نارگیل و ادویه های هندی.
  • مرغ با سس قارچ و خامه، یه غذای فرانسوی شیک.
  • مرغ سرخ شده با پیاز فراوون و ادویه های مخصوص.
  • مرغ داخل فر با سبزیجات معطر، یه غذای سالم و خوشمزه.
  • مرغ دودی، با طعمی متفاوت و خاص.
  • مرغ تریاکی، با سس سویا و زنجبیل.
  • مرغ فسنجانی، یه غذای اصیل و خوشمزه ایرانی.
  • مرغ شکم پر با زرشک و زعفران، یه غذای سنتی و خوش طعم.
  • مرغ با سس انار و آلو، طعمی ملس و دلپذیر.
  • مرغ با آب نارنج و زعفران، یه طعم ترش و خوشمزه.
  • مرغ رژیمی بخارپز شده با سبزیجات.
  • کتف و بال کبابی با طعم دودی.
  • مرغ با سس باربیکیو، یه طعم دودی و تند.
  • مرغ لیمویی با عطر لیمو ترش تازه.
  • مرغ با سس پستو، یه طعم ایتالیایی بی نظیر.
  • مرغ با سس گوجه فرنگی و ریحان.
  • مرغ با ادویه گرام ماسالا و ماست.
  • مرغ با عسل و سویا سس، یک طعم شیرین و شور.

امیدوارم این لیست بهتون ایده های جدیدی برای پختن مرغ بده!

شما چه نوع مرغی رو بیشتر از همه دوست دارید؟

منتظر نظراتتون هستم!




خوشمزه ترین مرغی که خوردم: 25 تجربه نی نی سایتی!

سلام به همه کدبانوهای عزیز و مرغ دوست! امروز می‌خوام یه کم در مورد خوشمزه ترین مرغی که تا حالا خوردین باهاتون صحبت کنم. یه گشتی توی نی نی سایت زدم و 25 تا از بهترین تجربه‌ها رو براتون جمع آوری کردم. پس با من همراه باشین:

1. مرغ شکم پر مامان جون، عطر بهشت!

همه می‌دونیم مرغ شکم پر مامان‌ها یه چیز دیگه‌ست. مواد داخلش همیشه یه رازی داره و طعمش هیچوقت تکراری نمی‌شه. یکی از کاربرا میگفت مامانش داخل شکم مرغ، آلو بخارا، گردو، کشمش و یه عالمه سبزی معطر میریزه و طعمش بی نظیره. یه کاربر دیگه هم گفته بود رمز خوشمزگی مرغ شکم پر مامانش توی سس انارش هست. به هر حال، مرغ شکم پر مامان جون همیشه یه نوستالژی شیرینه!مرغ شکم پر مامان جون حکم طعم کودکی رو داره!دقیقا، انگار یه جادو توی دستاشون دارن. یادش بخیر. . .

2. جوجه کباب زعفرونی، نرم و آبدار

جوجه کباب زعفرونی یه انتخاب کلاسیک و همیشه برنده است. مهم‌ترین نکته، مزه دار کردن درست و حسابی و انتخاب گوشت مرغ مرغوبه. یکی از کاربرا می‌گفت برای نرم شدن جوجه کباب، قبل از پخت چند ساعت توی آب پیاز و ماست می‌خوابونه. یه خانم دیگه هم گفته بود یه کم آبلیمو تازه و زعفران دم کرده معجزه می‌کنه. راستی یادتون نره بعد از پخت یه کم کره آب شده روش بمالین، طعمش فوق العاده میشه!بهترین قسمت جوجه کباب، همون تیکه های سوخته و خوش طعمشه!درسته، اون تیکه ها رو باید قایمکی خورد!جوجه کباب با ریحون و گوجه کبابی، به به!

3. مرغ ترش گیلانی، طعم بهشت شمال

مرغ ترش گیلانی یه طعم متفاوت و بی نظیره. رب انار، گردو و سبزیجات معطر یه ترکیب فوق العاده میسازه. یکی از کاربرا گفته بود توی مرغ ترش گیلانی، نعناع و جعفری تازه خیلی مهمه. یه خانم دیگه هم تاکید کرده بود که رب انار باید ترش و ملس باشه. راز خوشمزگی مرغ ترش گیلانی توی بهره‌گیری از سبزیجات تازه و رب انار اصله. به به، بوی شمال رو میشه ازش استشمام کرد!با کته محلی چه شود!دقیقا، یه غذای کامل و خوشمزه.

4. مرغ سوخاری رستورانی، ترد و خوشمزه

مرغ سوخاری رستورانی با اون پوست ترد و طلایی و داخل آبدارش، همیشه یه انتخاب جذابه. یکی از کاربرا گفته بود برای اینکه مرغ سوخاری خونگی مثل رستوران بشه، باید اول توی آرد، بعد توی تخم مرغ و بعد توی پودر سوخاری بغلتونید. یه خانم دیگه هم پیشنهاد داده بود به پودر سوخاری ادویه های مختلف مثل پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا اضافه کنید. نکته مهم اینه که روغن باید کاملا داغ باشه تا مرغ سوخاری ترد بشه. کنار سیب زمینی سرخ کرده و سس تارتار، یه وعده عالیه!مخصوصا برای بچه ها خیلی جذابه. ولی کالریش بالاست، مراقب باشین!

5. ته چین مرغ، یه غذای مجلسی و خوشمزه

ته چین مرغ یه غذای شیک و مجلسیه که هم خوشمزه است و هم ظاهر زیبایی داره. یکی از کاربرا گفته بود برای اینکه ته چین مرغ خوشرنگ بشه، باید به زرده تخم مرغ زعفران دم کرده اضافه کنید. یه خانم دیگه هم پیشنهاد داده بود برای اینکه ته چین مرغ نرم بشه، باید برنج رو کمی شل تر بپزید. راز خوشمزگی ته چین مرغ توی بهره‌گیری از مرغ پخته شده و ریش ریش شده با زعفران و ادویه است. به به، عطر زعفرانش آدم رو مست میکنه!با سالاد شیرازی چه شود!دقیقا، یه غذای کامل و خوشمزه برای مهمونی ها.

6. مرغ پرتقالی، طعم شیرین و ترش

مرغ پرتقالی یه طعم متفاوت و خاصه که با طعم شیرین و ترش پرتقال، یه تجربه جدید رو براتون رقم می‌زنه. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ پرتقالی، آب پرتقال تازه، پوست پرتقال رنده شده و یه کم شکر لازم دارید. یه خانم دیگه هم پیشنهاد داده بود به سس مرغ پرتقالی یه کم زنجبیل تازه رنده شده اضافه کنید. راز خوشمزگی مرغ پرتقالی توی بهره‌گیری از پرتقال های شیرین و آبدار و سس غلیظه. یه طعم جدید و هیجان انگیزه!با برنج سفید عالی میشه. مخصوصا برای کسایی که دنبال طعم های متفاوت هستن.

7. مرغ بریان، پوست ترد و گوشت آبدار

مرغ بریان با اون پوست ترد و طلایی و گوشت آبدارش، یه انتخاب عالی برای مهمونی ها و دورهمی هاست. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ بریان خونگی، باید مرغ رو با ادویه های مختلف مزه دار کنید و توی فر با حرارت کم بپزید. یه خانم دیگه هم پیشنهاد داده بود برای اینکه پوست مرغ ترد بشه، باید در آخر پخت، حرارت فر رو بالا ببرید. راز خوشمزگی مرغ بریان توی بهره‌گیری از ادویه های مناسب و پخت با حرارت کم و صبر و حوصله است. به به، بوی مرغ بریان آدم رو دیوونه میکنه!با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد کلم عالی میشه. یه غذای کامل و خوشمزه برای دورهمی ها.

8. مرغ شکم پر با آلو و قیسی

مرغ شکم پر با آلو و قیسی یه طعم ملس و خوشمزه داره که برای کسایی که طعم های شیرین رو دوست دارن، یه انتخاب عالیه. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ شکم پر با آلو و قیسی، باید داخل شکم مرغ آلو بخارا، قیسی، گردو، پیاز داغ و سبزیجات معطر بریزید. یه خانم دیگه هم پیشنهاد داده بود به مواد داخل شکم مرغ یه کم رب انار و آبلیمو اضافه کنید. راز خوشمزگی مرغ شکم پر با آلو و قیسی توی بهره‌گیری از آلو و قیسی های با کیفیت و طعم ملسه. یه طعم نوستالژیک و خوشمزه!با برنج سفید عالی میشه. مخصوصا برای کسایی که دنبال طعم های ملس هستن.

9. مرغ کبابی روی زغال، طعم دودی و خوشمزه

مرغ کبابی روی زغال با اون طعم دودی و خوشمزه اش، یه انتخاب عالی برای پیک نیک و دورهمی های بیرون از خونه است. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ کبابی روی زغال، باید مرغ رو با ادویه های مختلف مزه دار کنید و روی زغال با حرارت ملایم بپزید. یه خانم دیگه هم پیشنهاد داده بود برای اینکه مرغ کبابی نرم بشه، باید قبل از پخت، توی آب پیاز و ماست بخوابونید. راز خوشمزگی مرغ کبابی روی زغال توی بهره‌گیری از زغال مرغوب و پخت با حرارت ملایمه. به به، بوی آتیش و کباب آدم رو مست میکنه!با نون سنگک و سبزی خوردن عالی میشه. یه غذای خوشمزه برای دورهمی های بیرون از خونه.

10. مرغ با سس قارچ، طعم لذیذ و مجلسی

مرغ با سس قارچ یه غذای مجلسی و خوشمزه است که با سس غلیظ و لذیذ قارچ، یه تجربه فوق العاده رو براتون رقم می‌زنه. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ با سس قارچ، باید سینه مرغ رو سرخ کنید و بعد با سس قارچ، خامه، پیاز داغ و ادویه های مختلف بپزید. یه خانم دیگه هم پیشنهاد داده بود به سس قارچ یه کم آبلیمو اضافه کنید. راز خوشمزگی مرغ با سس قارچ توی بهره‌گیری از قارچ های تازه و با کیفیت و سس غلیظ و لذیذه. یه طعم کلاسیک و خوشمزه!با پاستا یا پوره سیب زمینی عالی میشه. مخصوصا برای مهمونی های رسمی.

11. مرغ با آلوچه، طعم ترش و دلچسب

مرغ با آلوچه یه طعم ترش و دلچسب داره که برای کسایی که طعم های ترش رو دوست دارن، یه انتخاب عالیه. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ با آلوچه، باید مرغ رو با آلوچه تازه یا خشک، پیاز داغ و ادویه های مختلف بپزید. یه خانم دیگه هم پیشنهاد داده بود به سس مرغ با آلوچه یه کم رب انار اضافه کنید. راز خوشمزگی مرغ با آلوچه توی بهره‌گیری از آلوچه های ترش و با کیفیت و سس ترشه. یه طعم سنتی و خوشمزه!با برنج سفید عالی میشه. مخصوصا برای کسایی که دنبال طعم های ترش هستن.

12. مرغ رژیمی بخارپز، سالم و خوشمزه

مرغ بخارپز، یک انتخاب مناسب برای افرادیه که به دنبال یک غذای سالم و رژیمی هستند. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ بخارپز، باید تکه های مرغ را با سبزیجات معطر و ادویه های دلخواه مزه دار کنید و در بخارپز قرار دهید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود که برای طعم دهی بیشتر، از آبلیمو و سبزیجات تازه استفاده کنید. راز خوشمزگی مرغ بخارپز در بهره‌گیری از ادویه های مناسب و زمان پخت کافی است. یک غذای سبک و سالم!بهترین انتخاب برای شام سبک. مناسب برای افراد دیابتی و کسانی که رژیم غذایی دارند.

13. بال کبابی تند، طعم آتشین

بال کبابی تند، یک پیش غذای عالی برای علاقه مندان به طعم های آتشین است. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه بال کبابی تند، باید بال های مرغ را با سس تند، فلفل، سیر و ادویه های دیگر مزه دار کنید و کباب کنید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای طعم بهتر، قبل از کباب کردن، بال ها را چند ساعت در یخچال نگهداری کنید. راز خوشمزگی بال کبابی تند در بهره‌گیری از سس تند با کیفیت و ادویه های مناسب است. یه پیش غذای پرطرفدار!بهترین گزینه برای دورهمی های دوستانه. مراقب باشید خیلی تند نباشه!

14. شنیتسل مرغ، ترد و لذیذ

شنیتسل مرغ، یک غذای سریع و خوشمزه برای وعده های روزانه است. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه شنیتسل مرغ، باید سینه مرغ را با بیفتک کوب نازک کنید، در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای تردتر شدن شنیتسل، از پودر سوخاری پانکو استفاده کنید. راز خوشمزگی شنیتسل مرغ در نازک بودن سینه مرغ و سرخ کردن با حرارت مناسب است. یه غذای سریع و خوشمزه!مناسب برای ناهار و شام. به همراه سیب زمینی سرخ کرده و سس مایونز عالی میشه!

15. مرغ با سس انار، طعم ملس و ترش

مرغ با سس انار، یک غذای مجلسی با طعم ملس و ترش است که برای مهمانی ها بسیار مناسب است. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ با سس انار، باید مرغ را با پیاز، گردو و سس انار بپزید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای غلیظ تر شدن سس انار، از نشاسته ذرت استفاده کنید. راز خوشمزگی مرغ با سس انار در بهره‌گیری از انار ترش و ملس و گردوی با کیفیت است. یه غذای مجلسی و خوشمزه!با برنج زعفرانی عالی میشه. مخصوصا برای شب یلدا!

16. مرغ سرخ کرده با پیاز فراوان، طعم خانگی

مرغ سرخ کرده با پیاز فراوان، یک غذای ساده و خوشمزه است که یادآور طعم غذاهای خانگی است. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ سرخ کرده با پیاز فراوان، باید تکه های مرغ را با پیاز خرد شده و ادویه ها سرخ کنید تا طلایی شود. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای طعم بهتر، از زردچوبه فراوان استفاده کنید. راز خوشمزگی مرغ سرخ کرده با پیاز فراوان در سرخ کردن پیاز تا طلایی شدن و بهره‌گیری از ادویه های مناسب است. یه غذای ساده و خوشمزه!مناسب برای وعده های روزانه. با نان تازه و سبزی خوردن عالی میشه!

17. مرغ کنگو، طعم ادویه های خاص

مرغ کنگو، یک غذای آفریقایی است که با بهره‌گیری از ادویه های خاص، طعمی متفاوت و خوشمزه دارد. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ کنگو، باید تکه های مرغ را با پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، سیر، زنجبیل و ادویه های آفریقایی مانند زیره سیاه و گشنیز خشک بپزید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای طعم بهتر، از روغن نارگیل برای سرخ کردن مواد استفاده کنید. راز خوشمزگی مرغ کنگو در بهره‌گیری از ادویه های خاص و تازه و پخت با صبر و حوصله است. یک طعم جدید و هیجان انگیز!با برنج یا ذرت مکزیکی عالی میشه. مخصوصا برای علاقه مندان به غذاهای بین المللی!

18. تاکو مرغ، طعم مکزیکی

تاکو مرغ، یک غذای مکزیکی محبوب است که با طعم تند و تیز خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه تاکو مرغ، باید سینه مرغ را خرد کرده و با پیاز، فلفل دلمه ای، سیر، ادویه های تاکو و سس تند بپزید و سپس در نان تاکو سرو کنید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای طعم بهتر، از آووکادو و خامه ترش به عنوان تزئین استفاده کنید. راز خوشمزگی تاکو مرغ در بهره‌گیری از ادویه های تاکو با کیفیت و سس تند مناسب است. یه غذای سریع و خوشمزه!مناسب برای دورهمی های دوستانه. مراقب باشید خیلی تند نباشه!

19. پیتزا مرغ، طعم دوست داشتنی

پیتزا مرغ، یک انتخاب عالی برای علاقه مندان به پیتزا و مرغ است. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه پیتزا مرغ، باید خمیر پیتزا را آماده کرده و روی آن سس گوجه فرنگی، پنیر پیتزا، تکه های مرغ پخته شده، فلفل دلمه ای و قارچ بگذارید و در فر بپزید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای طعم بهتر، از زیتون سیاه و ذرت نیز استفاده کنید. راز خوشمزگی پیتزا مرغ در بهره‌گیری از پنیر پیتزا با کیفیت و مواد اولیه تازه است. یه غذای محبوب و خوشمزه!مناسب برای شام و دورهمی ها. با نوشابه خنک عالی میشه!

20. خورشت مرغ و هویج، طعم شیرین

خورشت مرغ و هویج، یک غذای سنتی و خوشمزه است که با طعم شیرین هویج، طرفداران زیادی دارد. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه خورشت مرغ و هویج، باید تکه های مرغ را با پیاز، هویج، آلو بخارا، زعفران و ادویه ها بپزید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای طعم بهتر، از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید. راز خوشمزگی خورشت مرغ و هویج در بهره‌گیری از هویج های شیرین و با کیفیت و آلو بخاراهای ترش و شیرین است. یه غذای سنتی و خوشمزه!با برنج سفید عالی میشه. مخصوصا برای فصل پاییز و زمستان!

21. مرغ تریاکی، طعم آسیایی

مرغ تریاکی، یک غذای آسیایی خوشمزه است که با طعم شیرین و شور سس تریاکی، طرفداران زیادی دارد. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ تریاکی، باید تکه های مرغ را با سس تریاکی، سیر، زنجبیل و روغن کنجد مزه دار کرده و سرخ کنید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای طعم بهتر، از کنجد بوداده به عنوان تزئین استفاده کنید. راز خوشمزگی مرغ تریاکی در بهره‌گیری از سس تریاکی با کیفیت و ادویه های تازه است. یه طعم متفاوت و هیجان انگیز!با برنج ژاپنی عالی میشه. مخصوصا برای علاقه مندان به غذاهای آسیایی!

22. مرغ با سس پستو، طعم ایتالیایی

مرغ با سس پستو، یک غذای ایتالیایی خوشمزه است که با طعم منحصر به فرد سس پستو، تجربه ای لذت بخش را برای شما به ارمغان می آورد. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ با سس پستو، باید سینه مرغ را سرخ کرده و سپس با سس پستو و پنیر پارمزان سرو کنید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای طعم بهتر، از گوجه فرنگی خشک شده و بادام زمینی نیز استفاده کنید. راز خوشمزگی مرغ با سس پستو در بهره‌گیری از سس پستو با کیفیت و تازه است. یه غذای شیک و خوشمزه!با پاستا یا نان سیر عالی میشه. مخصوصا برای مهمانی های کوچک و صمیمی!

23. مرغ با لیمو و رزماری، طعم مدیترانه ای

مرغ با لیمو و رزماری، یک غذای مدیترانه ای خوشمزه و معطر است که با طعم لیمو و عطر رزماری، شما را به سفری به سواحل مدیترانه دعوت می کند. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ با لیمو و رزماری، باید تکه های مرغ را با آبلیمو، رزماری تازه، سیر، روغن زیتون و ادویه ها مزه دار کرده و در فر بپزید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای طعم بهتر، از پوست لیمو رنده شده نیز استفاده کنید. راز خوشمزگی مرغ با لیمو و رزماری در بهره‌گیری از لیمو ترش تازه و رزماری معطر است. یه غذای سالم و خوشمزه!با سبزیجات بخارپز یا سالاد یونانی عالی میشه. مناسب برای افرادی که به دنبال غذاهای کم کالری هستند!

24. مرغ و سبزیجات در فر، طعم سالم و مغذی

مرغ و سبزیجات در فر، یک غذای سالم و مغذی است که تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را در یک وعده غذایی تامین می کند. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ و سبزیجات در فر، باید تکه های مرغ را با سیب زمینی، هویج، کدو سبز، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر و ادویه ها مزه دار کرده و در فر بپزید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای طعم بهتر، از روغن زیتون و سبزیجات معطر نیز استفاده کنید. راز خوشمزگی مرغ و سبزیجات در فر در بهره‌گیری از سبزیجات تازه و متنوع و پخت با حرارت مناسب است. یه غذای کامل و خوشمزه!مناسب برای تمام افراد خانواده. بهترین گزینه برای وعده شام!

25. مرغ با تمبر هندی، طعم متفاوت

مرغ با تمبر هندی، یک غذای متفاوت و خوشمزه است که با طعم ترش و شیرین تمبر هندی، تجربه ای جدید را برای شما به ارمغان می آورد. یکی از کاربرا گفته بود برای تهیه مرغ با تمبر هندی، باید تکه های مرغ را با پیاز، سیر، زنجبیل، فلفل قرمز، تمبر هندی و ادویه ها بپزید. یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود برای طعم بهتر، از شکر قهوه ای نیز استفاده کنید. راز خوشمزگی مرغ با تمبر هندی در بهره‌گیری از تمبر هندی با کیفیت و ادویه های تازه است. یه طعم جدید و هیجان انگیز!با برنج باسماتی عالی میشه. مخصوصا برای علاقه مندان به غذاهای هندی و آسیایی!

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. یکی از بهترین روش ها برای طبخ مرغ این است که ابتدا آن را به مدت حداقل دو ساعت در ترکیب ماست و آبلیمو و پیاز بخوابانیم. این کار باعث می شود گوشت مرغ نرم و آبدار شود و طعم ادویه ها را بهتر به خود بگیرد. در تجربه ای که داشتم خواباندن مرغ کل شب در این مواد نتیجه بهتری داشت و طعم آن فوق العاده شد.

    مرغ سوخاری وقتی ترد و خوشمزه می شود که سه مرحله آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری را با دقت انجام دهیم. حرارت روغن نیز باید دقیق باشد چون اگر کم باشد مرغ روغن زیادی جذب می کند. یک بار که مرغ را در روغن با حرارت مناسب سرخ کردم تفاوت آن با قبل کاملا محسوس بود.

    مرغ بریان یکی از غذاهایی است که نیاز به صبر و حوصله دارد چون پخت آن در فر با حرارت کم نتیجه بهتری می دهد. اضافه کردن کره در آخر کار به ترد شدن پوست کمک می کند. این غذا همیشه در مهمانی ها مورد استقبال قرار می گیرد و خودم چند بار آن را برای مهمان ها پخته ام.

    جوجه کباب زعفرانی وقتی خوشمزه می شود که زعفران آن به اندازه و باکیفیت باشد. بهتر است زعفران را با کمی شکر در هاون بکوبیم تا عطر و رنگ آن بهتر آزاد شود. وقتی این روش را امتحان کردم تفاوت طعم را به وضوح احساس کردم.

    مرغ ترش شمالی طعم منحصر به فردی دارد که به خاطر رب انار و گردوی آن است. اضافه کردن سبزیجات معطر مثل نعنا و جعفری تازه طعم آن را کامل می کند. چند وقت پیش این غذا را درست کردم و ترکیب ترشی رب انار با شیرینی گردو واقعا عالی بود.

    خواندن این مطلب باعث شد مطالب دیگر این سایت را هم ببینم چون اطلاعات خوب و کاربردی داشت. دانستن روش های مختلف پخت مرغ به ما کمک می کند تنوع بیشتری در غذاها ایجاد کنیم و از غذا خوردن بیشتر لذت ببریم.

    برای مرغ شکم پر بهتر است از موادی مثل آلو و زرشک استفاده کنیم که طعمی ملس و دلپذیر ایجاد می کنند. من معمولا در این غذا از کمی دارچین هم استفاده می کنم که عطر خوبی به آن می دهد. این غذا همیشه در خانواده ما طرفدار دارد و معمولا برای مهمانی ها درست می کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا